Thuis Productenpeptides steroïden

Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid

Certificaat
Van goede kwaliteit Vloeibare Mondelinge Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Vloeibare Mondelinge Steroïden voor verkoop
orden meerdere keren, altijd goood kwaliteit en de goede dienst. Gina, uw team is het beste! Zeg dankzij hen!

—— Josh (van Canada)

uw oliesteroïden zijn perfect! Ik zal tot meer opdracht geven.

—— Paul (van de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid

China Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid leverancier
Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid leverancier Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid leverancier Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid leverancier Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid leverancier

Grote Afbeelding :  Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HBYC
Certificering: ISO 9000, SGS
Modelnummer: HBYC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10gram
Prijs: negotiable(best offer will be provided)
Verpakking Details: ontworpen vermomde verpakkingsmanieren, 100%-de waarborg van de pasdouane)
Levertijd: binnen 24hours na betaling bevestig
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg per Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Peptide: peptide voor het bodybuilding Dosering: kan aanpassen zoals vereisen
Recept: kostenloos verstrekt aan onze klanten poederbron: usp standaardpoeder
pakage: vermommingspakket of zoals vereisen prijslijst: welkom onderzoek
Effect: Bodybuildingsgeschiktheid levertijd: 3-7 dagen
min orde: 10 flesjes flesjegrootte: 3ml
Etiketten: tevreden om voor detail te contacteren

Looiend Peptides Steroïden melanotan-2 MT-2 Melanotan Lyophillization Peptide Steroïden voor Huid

 

 

Melanotan 2, Melanotan, MT II, MT2
Melanotan 2 (MT2) melanotan-Ii
Melanotan 2 CAS 121062-08-6
Melanotan 2 Zuiverheid (door HPLC): 99.00%
Melanotan 2 Verschijning: Wit Poeder
Melanotan 2 CAS-Aantal: 121062-08-6
Melanotan 2 Opeenvolging: Ac-Nle-aspis-zijn-D-Phe-Arg-Trp-Lys-NH2
Melanotan 2 Moleculaire Formule: C50H69N15O9
Melanotan 2 Molecuulgewicht: 1024.2
Opslagvoorwaarde; vanaf lichte, koude opslag (graad 2-8)
Gebruik: de preventie zonlicht-veroorzaakt huidkanker; Seksuele Dysfunctie & Vette Decompositie
 
Melanotan II Beschrijving
Melanotan II is een peptide hormoon dat tot de alpha--melanocyte-bevordert hormoon (alpha--MSH) behoort klasse van mimetics. Melanotan II is een synthetische analoge slijmachtige afgeleide Melanocortin. Peptide is hoofdzakelijk gekend voor zijn capaciteit om met het looien te helpen maar ook aan hulp in erectiele functie gebruikt. Melanotan II, die ook als MT-2 wordt bedoeld, heeft geen gebruik van betekenis voorbij het looien en erectiele functie.

Melanotan II Gevolgen
De gevolgen van Melanotan twee draaien rond niets meer dan het looien en mogelijke erectiele dysfunctiehulp. Donkerdere en diepere tan kan in een paar dagen (aanmatigende men looit ook) worden opgemerkt en zou opmerkelijke resultaten in een paar weken moeten veroorzaken. Langere gebruikt MT-2 donkerder hij zal krijgen.

De gevolgen van Melanotan II voor erectiele dysfunctie vergen ongeveer 4-6 uren om van kracht te worden en zouden 6-12 uren afhankelijk van individuele reactie moeten duren. De timing is belangrijk indien met deze bedoeling gebruikt. Nochtans, zijn er die die klein dagelijks aan elke andere dagdosissen lopen om een onderhoudshulp te verstrekken, maar dit kan aan de huid problematisch blijken als niet zorgvuldig.

Melanotan II Dosering
Melanotan II wordt verstrekt in gevriesdroogde (gevriesdroogde) vorm en met bacteriostatisch water opnieuw samengesteld. MT-2 kunnen onderhuids of intramusculair met het onderhuidse zijn worden ingespoten het gemeenschappelijkst en geschikt. Melanotan II zou op elk moment gekoeld moeten worden gehouden, en zou in 30 dagen na reconstructie moeten worden verworpen.
Melanotan II wordt typisch bij een dosis die 0.5-2mg per dag met 0.5-1mg genomen genoeg voor de meeste individuen is die het voor het looien doeleinden gebruiken. Het zelfde 0.5-1mg-doseren volstaat voor erectiele dysfunctiebehandeling.
 
Hoe te om Melanotan te gebruiken 2 die de oplossing mengt
 
Tik van GLB van Melanotan 2 het Looien Injectieflesje.
 
Veeg de oppervlakte van de bovenkant van het flesje met de ingesloten alcohol af afvegen en verwerpen afvegen.
 
Veeg de oppervlakte van de injecteerbare waterbuis (of het flesje van het glaswater afhankelijk van het bevolen pak) met de ingesloten alcohol af afvegen en verwerpen afvegen.
 
Verwijder de ingesloten spuit uit de verpakking. Ervoor zorgen van de injecteerbare waterbuis is recht, opneemt de naald van de spuit in de zijwand van het water.
 
Trek nu de duiker van de spuit terug zodat trekt u 1ml van water terug en trekt uit langzaam de spuit.
 
Neem de spuit in Melanotan 2 het Looien op Injectieflesje en druk de duiker in zodat volledig leeg u de spuit van het water en verwijder langzaam de spuit uit het flesje. Schud niet de oplossing.
 
Plaats Melanotan 2 oplossing in de koelkast voor opslag tot klaar voor gebruik.
 
Zorg ervoor u de spuitkappen aanzet en zorgvuldig het wegdoet.
 
U hebt nu uw Melanotan 2 het Looien Injectieoplossing gemengd. Gelieve te slaan de oplossing in de koelkast op.
Hoe te om Melanotan II te gebruiken voor het looien
Melanotan II wordt typisch in flesjes verstrekt die 10 mg van gevriesdroogd (gevriesdroogd) bevatten poeder. De flesjes worden opnieuw samengesteld met een geschikte hoeveelheid bacteriostatisch of steriel water, die aan het flesje door spuit wordt toegevoegd. Een voorbeeld geschikte hoeveelheid water is 2,5 ml. Wanneer deze hoeveelheid water wordt gebruikt, bevat de resulterende oplossing 4 mg van MT-II per ml. Als bijvoorbeeld het wensen om een dosis 1 mg, een volume van 0,25 ml, of „25 IU“ te nemen zoals duidelijk op insuline een spuit, door injectie worden genomen. De injectie kan, volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.
De injectie is typisch slechts eenmaal per dag, maar waar een persoon de eerst drug probeert en tolerantie beoordeelt, kan de injectie in twee kleinere bedragen per dag worden verdeeld.
De typische doseringswaaier is 0,5 tot 2,0 mg/dag, met een aangewezen waaier van 0,5 tot 1,0 mg/dag. Nochtans, is het best aan eerst beoordeelt tolerantie tegelijkertijd met het lagere doseren van 0,25 mg.
Na reconstructie, zou een Melanotan II flesje bij voorkeur volledig binnen 30 dagen moeten worden verbruikt. Voorafgaand aan reconstructie, zou MT-II in de ijskast of de diepvriezer moeten worden opgeslagen, maar het is aanvaardbaar voor het om zonder koeling worden verscheept.
Het gebruik zou over het algemeen moeten worden beëindigd als MT-II, in het individuele geval, oorzakenproblemen met de verhoogde groei, aantal, of duisternis van mollen.
Melanotan II effect is vrij langdurig. Het kan zelfs het geval zijn dat het een jaar of meer voor het effect van een cyclus om grotendeels vergt te verdwijnen. Het gebruik van onderhoudscycli kan effect voor onbepaalde tijd handhaven. Als vuistregel, vereist het onderhoud typisch ongeveer 2 tot 3 keer zo veel MT-II per jaar zoals voor de eerste cyclus werd vereist. Dit kan of als een totaal van 2 tot 3 gedaane cycli per jaar op dezelfde manier als de aanvankelijke cyclus, of meer frequent het doseren patroon worden genomen dat dit totale bedrag van MT-II per jaar verstrekt

Melanotan polypeptide

 

 

Wat is Melanotan 2?
Melanotan 2 het Looien Injecties (die anders als MT2 worden bekend) werd eerst samengesteld bij de Universiteit van Arizona. De onderzoek wisten daar dat onc van de beste defensie tegen huid kanker melanine die in de huid, tan wordt geactiveerd was. Zij stelden een hypothese op dat een efficiënte manier om de tarieven van huidkanker in mensen te verlagen het tot natuurlijke pigmentary systeem van het lichaam te bewegen zou zijn om beschermende tan voorafgaand aan UVblootstelling te veroorzaken. Het lichaam natuurlijk - het occuring hormoon MSH veroorzaakt melanogenesis, een proces waardoor de het pigmentcellen van de huid (melanocytes) het pigment produceren van de huid (melanine). Zij testten om te zien of het beheer van dit endogene hormoon aan het lichaam direct zouden kunnen een efficiënte methode zijn om het zonloze looien te veroorzaken. Wat zij vonden was dat terwijl het scheen te werken, natuurlijke MSH een te korte halveringstijd in het lichaam als therapeutische drug praktisch had te zijn. Zo beslisten zij een meer machtig en stabiel alternatief, te vinden die praktischer zou zijn.
 
Na het samenstellen van en het onderzoeken van honderden molecules, leidden de onderzoekers door Victor J. Hruby en MAC E. Hadley, vond peptide, [Nle4, D-Phe7] MSH, die 1.000 keer approimately meer machtig was dan natuurlijke MSH. Zij synchroniseerden deze nieuwe peptide molecule, „Melanotan“ (later kent melanotan-1, nu als afamelanotide). Zij ontwikkelden later een andere analoog, ac-Nle-Cyclo [aspis-zijn-D-Phe-Arg-Trp-Lys] - NH2), die zij het Looien van „Melanotan“ Injecties riepen. De wetenschappers hoopten om deze peptides te gebruiken om melanoma te bestrijden door het natuurlijke pigmentary mechanisme van het lichaam te bevorderen om tot tan zonder eerste vereisende blootstelling aan schadelijke niveaus van UVstraling te leiden. Dit, stelden zij een hypothese op, kon op zijn beurt het potentieel voor huidschade verminderen die uiteindelijk tot huidkanker kan leiden.
 
Een proeffase I klinische proef die op drie mannetjes door de Universiteit van Geneeskunde, Farmacologieafdeling, Universiteit wordt geleid van Arizona in Tuscon, Arizona in 1996 pulished rapporteerde dat, „Melanotan“ het Looien Injecties het looien activiteit in mensen heeft die slechts 5 lage dosissen worden gegeven elke andere dag door onderhuidse injectie.“ De gemelde bijwerkingen waren milde misselijkheid en „complexe uitrekken zich en een geeuw“ die met spontane penile bouw correleerden.
 
De Afdeling van Farmacologie, Universiteit van de Universiteit van Arizona van Medacin die in 1998 wordt gepubliceerd die 10 mensen impliceerde die aan psychogenic erectiele dysfunctie leden. Hun proef besloot dat, het Looien van „Melanotan“ de Injecties een machtige initiatiefnemer van bouw bij mensen met pyschogenic erectiele dydfunction is en handelbare bijwerkingen bij een dosis 0.025mg/kg heeft.
 
Een klinische studie die in 2000 van 20 mensen met psychogenic en organische erectiele dysfunctie wordt gepubliceerd die bij de Sectie van Urologie van de Universiteit van de Universiteit van Arizona van Medacin wordt geleid besloot, „dat Melanotan II het Looien Injecties een machtige initiatiefnemer van penile bouw bij mensen met ecrectile dysfunctie is.
 

 

Melanotandosering

Melanotan II voordelen
Duurzame Tan: Zelfs als de dosering wordt tegengehouden, warme zon-gekuste kan tan maanden in een tijd zonder enige blootstelling aan de zon duren. Omgekeerd, natuurlijk ontwikkeld verdwijnen tans langzaam in rond een maandentijd.

Flexibiliteit van Gebruik: Bekwaam om een kleine ladingsdosis te nemen met het voortdurende doseren tot gewenste huid wordt de pigmentatie bereikt. Eens bereikte slechts behoefte aan dosis eens elk paar van weken om zelfde pigment te handhaven.

Verminderde blootstelling aan zonlicht (UVstralen): Melanotan vergt efficiënt nog blootstelling aan zonlicht om te zijn. Nochtans zal het de gebruiker op tijd een significante vermindering toestaan om gewenste tan te ontwikkelen.

 


COA

PUNT SPECIFICATIE
Verschijning Wit Kristallijn Poeder
Analyse ≥99%
Heavy metallen ≤10ppm
Arsenicum ≤1ppm
Lood ≤3ppm
Mercury ≤0.1ppm
Cadmium ≤1ppm
Totale Plaattelling ≤1000cfu/g
Gist & Vorm ≤100cfu/g
E.Coli Verbied
Salmonella's Verbied
Conclusie Het product is met de norm in overeenstemming.

Hete verkopende polypeptiden met het bereiken van de spiergroei
Cjc-1295 met DAC
Cjc-1295 zonder DAC
Ghrp-6
Ghrp-2
Selank
Tb-500
Bpc-157

 

Contactgegevens
Hongkong YuanCheng GongChuang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Jiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)