Thuis ProductenTestosteronsteroïden

Mondelinge Turinabol T -t-bol 4 - Scherpe de Cyclussteroïden van Chlorodehydromethyltestosterone

Certificaat
China Nanning Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Nanning Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
orden meerdere keren, altijd goood kwaliteit en de goede dienst. Gina, uw team is het beste! Zeg dankzij hen!

—— Josh (van Canada)

uw oliesteroïden zijn perfect! Ik zal tot meer opdracht geven.

—— Paul (van de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Mondelinge Turinabol T -t-bol 4 - Scherpe de Cyclussteroïden van Chlorodehydromethyltestosterone

Oral Turinabol T-bol 4- Chlorodehydromethyltestosterone Cutting Cycle Steroids
Oral Turinabol T-bol 4- Chlorodehydromethyltestosterone Cutting Cycle Steroids Oral Turinabol T-bol 4- Chlorodehydromethyltestosterone Cutting Cycle Steroids Oral Turinabol T-bol 4- Chlorodehydromethyltestosterone Cutting Cycle Steroids Oral Turinabol T-bol 4- Chlorodehydromethyltestosterone Cutting Cycle Steroids

Grote Afbeelding :  Mondelinge Turinabol T -t-bol 4 - Scherpe de Cyclussteroïden van Chlorodehydromethyltestosterone

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: DW
Certificering: ISO 9000, SGS
Modelnummer: CAS 2446-23-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable (Best offer will be provided based on your quantity)
Verpakking Details: Veilige Discrete Professionele Verpakking
Levertijd: binnen 24hours na betaling bevestig
Betalingscondities: MoneyGram, , T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 5000KG per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: chlorodehydromethyltestosterone 4 CAS NR.: 2446-23-3
Zuiverheid: 99% Alias: Turinabol
Verschijning: Wit poeder Norm: USP
exportmarkt: Globaal Verpakkingsmethodes: Speciaal Vermomd Pakket of Aangepast de Pastarief van de Waarborg100% Douane
Levertijd: 3-7 werkdagen Leveringsmethode: door uitdrukkelijk, als EMS, HKEMS, Fedex, TNT, DHL, UPS, Bpost enz.
Houdbaarheid: 2years betalingswijzen: , MoneyGram, T/T, Bitcoin
Steekproef: Beschikbaar
Hoog licht:

CAS 2446-23-3

,

Turinabol Powder

Productnaam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

 

Productdetails

 

Productnaam Mondelinge Turinabol (chlorodehydromethyltestosterone 4)
Chemische structuur [4-chloor-17b-hydroxy-17a-methyl-androst-1,4-dien-3-]

 

CAS

 

2446-23-3

 

Alias

 

Turinabol

 

Analyse

 

99% min

 

Moleculaire Formule

 

C20H27ClO2

 

Molecuulgewicht

 

334.8854

 

Vlampunt

 

230.3 Dec

 

Verschijning

 

Wit kristallijn poeder

 

Effectieve dosis (Mensen)

 

15-40mgs/day

 

Effectieve dosis (Vrouwen)

 

2.5-5mgmgs/day

 

Het actieve leven

 

16 uren

 

Opsporingstijd

 

6 weken

 

Halveringstijd

 

Mondelinge Turinabol 16 uren

 

Anabole Androgene verhouding

 

>100: >0
Gebruik Mondelinge Turninabol (dehydrochloromethyltestosterone) is ook genoemd geworden Mondelinge Turinabol (OT) of Proturinabol. Turinabol is een derivaat van Dianabol dat waterbehoud en geen estrogenic bijwerkingen bevordert. Turinabol veroorzaakt langzaam maar kwaliteit bereikt

 

Beschrijving:

1. Turinabol is een machtige magere weefselbouwer, en goed voor knipsel.
2. Turinabol is veilige steroïden en vaak ergens beschreven zoals hebbend eigenschappen tussen Dianabol, en Anavar.
3. De dagelijkse dosering is in de waaiers van 40 aan 60mg en Turinabol maakt een grote toevoeging aan knipsel of pre-wedstrijdstapels. De veelzijdigheid is een zeer positief aspect van deze steroïden en zelfs zullen de atleten in sporten waar de snelheid wordt vereist Turinabol geschikte prestaties vinden verbeterend drug.
4. De sterke anabole gevolgen zonder het toegevoegde gewicht winnen bij water-behoud zijn zeer gunstig.

4-Chlorodehydromethyltestosterone, onder de merknaam Mondelinge Turinabol wordt verkocht, is anabole steroïden die. Het is een chlor-gesubstitueerde versie van methandrostenolone (Dianabol). Turinabol was het eerste originele product van Jenapharm, een Oostduits farmaceutisch bedrijf. De octrooiregistratie vond in 1961 plaats. Het idee van het combineren van de structuren van chlorotestosterone 4 en methandrostenolone uit de chemicus Albert Stachowiak.At de tijd is voortgekomen dit vertegenwoordigde een unieke scheiding van anabole en androgene gevolgen na mondeling beleid dat. [1] het product was geïntroduceerd voor klinisch gebruik in 1965. Turinabol was de belangrijkste die steroïden aan ongeveer 10.000 atleten van Oost-Duitsland worden beheerd (Ddr). Het het smeren programma werd in werking gesteld door de Oostduitse Overheid vanaf ongeveer 1968 tot 1989 toen de muur van Berlijn werd vernietigd. Het het smeren programma werd STASI 14,25 genoemd. Het smeren werd gedaan in geheim en het was slechts in de jaren '90 toen Franke en Berendonk dicht de originele gearchiveerde informatie waren het ware werkingsgebied en succesvol van enkel hoe goed-gepland het het smeren regime waren geweest bekeken (in termen van van de medaillesucces en wereld verslagprestaties)

 

Mondelinge Turinabol (chlorodehydromethyltestosterone 4) is enigszins van unieke anabole steroïden. Specifiek, is Mondelinge Turinabol een kruis tussen Methandrostenolone en Clostebol. Dit voorziet steroïden van powerfulanabolic actie terwijl tegelijkertijd het minimaliseren van androgene kenmerken. Mondelinge Turinabol draagt ook enigszins van een interessante geschiedenis achter het.

 

Mondelinge Turinabol werd eerst vrijgegeven door Jenapharm uit Oost-Duitsland in 1962. De steroïden zouden van een zeer hoge veiligheidsclassificatie voor decennia niet alleen onder mannen maar in vrouwen en zelfs kinderen in het therapeutische plaatsen genieten. Deze steroïden werden bewezen zeer efficiënt om in de inspanning te zijn om magere massa en beenmassa zonder strenge complicaties te bouwen of te beschermen. Nochtans, zou Mondelinge Turinabol aandacht wereldwijd in de jaren '90 bereiken toen het Oostduitse steroid schandaal openbare kennis werd.

Vanaf 1974 tot 1989 was wat Oostduitse het Smeren Machine genoemd worden succesvol in het beheer van anabole steroïden aan zijn Olympische atleten geweest. Niet alleen bedrogen zij maar zij gingen met het weg aangezien de steroïden zoals Mondelinge Turinabol, tegelijkertijd niet op te sporen waren. Van het het Planonderzoek van de staat Thema 14,25 aangezien het officieel gekend was zou ook van epitestosterone tijdens deze periode gebruik maken om testosteronlezingen af te schuinen in drug het testen.

Toen Mondelinge Turinabol zoals zijnd werd ontdekt zou een integraal onderdeel van het Oostduitse schandaal Jenapharm het product in 1994 beëindigen. Twee jaar later zou de farmaceutische krachtcentrale uit Duitsland Schering, makers van dergelijke steroïden zoals Primobolan, Testoviron en Proviron verwerven Jenapharm maar verkoos om Mondelinge Turinabol terug naar de markt niet te brengen. Vanaf toen zijn deze anabole steroïden nooit vervaardigd door een ware farmaceutische het samenstellen entiteit en geworden strikt zwarte markt ondergrondse anabole steroïden.

CAS 2446-23-3 Scherpe Cyclussteroïden Mondelinge Turinabol T -t-bol 4-Chlorodehydromethyltestosterone

 

Toepassingen:

Mondelinge die Turinabol, algemeen als OT wordt bedoeld, is een derivaat van Dianabol. Het wordt ontworpen om te werken zonder waterbehoud of estrogenic gevolgen te veroorzaken. Als alpha- alkylated steroïden 17, echter, kan het aan de lever giftig zijn. De gebruikers van OT ervaren langzame, regelmatige aanwinsten die de spier waarschijnlijk een bepaalde blik wegens het gebrek aan waterbehoud geven. Hoewel OT eerst in de jaren '60 werd ontwikkeld, heeft het zijn manier terug in populariteit vandaag, waarschijnlijk omdat als zijn lage gezondheidsrisico's en massa gemaakt van de kwaliteitsspier het veroorzaakt.
Gebruikersnota's: Onlangs, heeft mondeling-Turinabol zijn weg terug in de handen van atleten over de hele wereld gevonden. Het is de „nieuwe“ sexy drug die eigenlijk zeer oud is. Het was het Oostduitse geheime wapen toen hun sporten die programma smeren bij het is hoogte. o-t waren, of T -t-bol aangezien het soms wordt geroepen, een zeer aardige sterkte en massadrug is, en aangezien het niet in oestrogeen kan omzetten, kan zelfs op een scherp dieet worden gebruikt. Om deze reden, krijgt het mijn „meest veelzijdige mondelinge“ toekenning. De meeste gebruikers doen vrij goed met dosissen tussen 40 en 60 die milligrammen per dag, in verdeelde dosissen wordt gevergd.

Het gebruiken van methode:
U kunt poeder 11mg en twee keer per dag elke keer gebruiken het van Chlordehydromethyltestosterone (Turinabol). Ook als u een nadeel van mensengenitaliën hebt, zou u 6mg tegelijkertijd moeten gebruiken, poeder is het van Chlordehydromethyltestosterone (Turinabol) kwaliteit 99%. Chlordehydromethyltestosterone (Turinabol) zou zorgvuldig moeten worden gebruikt.

 

Er was één gemeld geval waar een mannetje negatieve bijwerkingen van 5 jaar van het gebruiken van Mondelinge Turinabol bij een hoge dosering ervoer. Het werd gevonden efficiënt om bij uiterst hoge dosering te zijn door die die sterkte kijken te bereiken en massa, nog atleten die aanwinsten en meer proficiently in hun spel eruit de zien sneller te verkrijgen was zeer succesvol met lagere dosissen Mondelinge Turinabol.

De olympische niveau mannelijke schot-Putters konden toevoegen 2.54m aan hun schot werpen, werpen 1012m op hun Discus, en 610m aan hun Hamer werpen met in vier jaar van opleiding. De vrouwelijke atleten bereikten zelfs nog meer. Één vrouwelijke atleet verbeterde haar werpt van onder 18m aan meer dan 20m.
De vrouwen ervoeren verhoogde en strengere en soms ondraaglijke bijwerkingen dan mannelijke gebruikers. Hoewel, soms de vrouwen dosissen namen die de mensen door bijna dubbel overtroffen.

 

Voordelen van Mondelinge Turinabol:

De resultaten zonder gewicht bereiken (dit is voordelig in sporten waar u probeert om gewicht te maken of in een bepaalde gewichtsklasse) te concurreren
Strakkere spieren zonder een gezwollen blik
Verhoging van sterkte
Verhoging van magere spiermassa
Capaciteit sterk om aan SHBG te binden
Verhoging van vrij testosteron
Laag-zijgevolgen

 

Bijwerkingen:

1.Tbol is 17 alpha--alkylated (17aa) om de eerste pas door de lever te overleven
2.All de afschaffing van de steroïdenoorzaak, en turinabol zijn geen uitzondering aan deze regel.
3.Turinabol vermindert bloed die in het lichaam klonteren
4.Turinabol kan de sluiting van natuurlijke testosteronproductie in het lichaam veroorzaken.

 

Tbol is 17 alpha--alkylated (17aa) om de eerste pas door de lever te overleven. U moet zeer zorgvuldig zijn wanneer het stapelen van het met andere mondelinge steroïden bij gematigde - - hoge dosering toe te schrijven aan potentiële nier, leverkwesties. Dit betekent u een lever/niersteunsupplement moet gebruiken met het, zoals N2Guard. Ik stel plakkend aan maximum twee (2) orals per 6 weken regiments en nooit voor stapelend tegelijkertijd meer dan twee (2) mondeling-steroïden. Hoewel tbol over het algemeen minder bijwerkingen dan andere AAS heeft, zou het nog moeten worden respecteerd, aangezien het een krachtig hormoon is.

 

Tbol versus Dbol:

Hoewel Tbol en Dbol bijna hetzelfde ding zijn, is het verschil dat er een toegevoegde 4chloro-wijziging met Tbol is, dat de twee steroïden onderscheidt. Turinabol heeft een nul (0) androgene classificatie en het milde anabole rangschikken 53. Dit middel is er nul androgene of estrogenic activiteit met tbol (geen aromatisatie zal plaatsvinden); daarom kunnen de gebruikers langzame, droge aanwinsten verwachten. Anderzijds, is dianabol de koning van aromatisatie en de gebruikers zullen een enorme hoeveelheid massa (veel van het water), in een korte periode toevoegen.

 

Bodybuilding:

Tbol is grote het ophopen steroïden helemaal niet, maar dat betekent niet het geen enorme voordeel halen uit cycli heeft. Aangezien het niet aromatiseert, moet u niet zich over estrogenic bijwerkingen zoals gynecomastia (wijfjesmezen), waterbehoud (oedeem), slapeloosheid, of hoge bloeddruk (hypertensie) ongerust maken. Geen aromataseinhibitor is nodig met Tbol-cycli, zo zij die aan oestrogeen naar voren gebogen zijn de verwante bijwerkingen deze drug zullen waarderen.

 

Het doseren van Mondelinge Turinabol voor Mensen:

Wanneer Mondelinge Turinabol in een anabole steroid cyclus wordt gebruikt, zullen minder dan 20 mg per dag een bijna unnoticeable toevoeging aan een stapel zijn, of zullen een zeer zwakke cyclus indien alleen gebruikt zijn. Het heeft weinig zin om 50 of 60 mg/dag te overschrijden, aangezien het toegevoegde anabole effect als om het even welk klein zal zijn. En de ongunstige bijwerkingen van bovenmatige spierpompen en/of de bloeddrukverhoging zijn vaak bij een tolerantiegrens op dit punt, terwijl bovenmatig het worden voorbij het.

Ik adviseer combinerend geen OT met andere mondelinge anabole steroïden. In plaats daarvan, wanneer het gebruiken van OT en het wensen om anabolism te verhogen, zouden één of meerdere injectables eerder dan mondelinge een andere moeten worden toegevoegd. Een voldoende reden voor dit is dat de resultaten veel beter zijn van het combineren van injecteerbaar eerder dan mondeling een ander (met mogelijke uitzondering van oxandrolone.) Een andere reden is dat bij effectieve doses van OT, hepatotoxicity reeds zo hoog is zoals kan als redelijk worden beschouwd. Een andere alkylated steroïden zouden niet moeten worden toegevoegd.

Nog is een andere reden OT met andere mondelinge anabole steroïden in een stapel met injectables niet om te combineren dit: Als Dianabol of Anadrol in de stapel inbegrepen is, dan is er geen reden OT ook om te omvatten. Het zal niets anabolically doen geen die zij zullen.

Mondelinge Turinabol kan alleen met significante resultaten voor beginner steroid gebruikers of voor ervaren gebruikers worden gebruikt die verliezen hebben ervaren en herwonnen. Nochtans adviseer ik in het algemeen geen mondelinge slechts cycli, en dit is geen uitzondering.

Wanneer het gebruiken van OT, is doseren tweemaal bij voorkeur verdeeld aan per dag, hoewel eens per dag aanvaardbaar is.

 

Mondelinge Turinabol voor Vrouwen?

De Oostduitse vrouwelijke atleten namen OT tegelijkertijd bij 5-15 mg per dag twee tot zes weken. Ongeacht duidelijke virilization, leden veel van deze vrouwelijke atleten lever aan ziekte, hartkwaal, onvruchtbaarheid, ook psychiatrische kwesties, en zelfs dood. Mondelinge Turinabol wordt bewezen om geen veilige anabole steroïden voor vrouwen te zijn. Ik zeg niet deze gevolgen, maar eerder onvermijdelijk zijn dat het een bewezen feit is dat het weerslagtarief dergelijke gevolgen zeer wezenlijk is.

Het risico zal voor sommige vrouwen bij dosissen minder dan 5 mg/dag ook bestaan.

Bijna zijn om het even welke anabole steroïden betere keus voor vrouwen dan OT.

 

Concurrentievoordelen
1 hoogte - kwaliteit met concurrerende prijs
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Alle Purity≥99%
3) De fabrikant kan hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.


2 snelle en veilige levering
1) Voldoende stock&disciplined verpakkingsteam om snelle en discrete levering ervoor te zorgen;
2) De ervaren en professionele logistische agent kan diverse vervoersmanieren verstrekken;
3) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal;
4) Tarief ≥99% van de douanepas;

3 de naverkoopdienst
Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

Contactgegevens
Nanning Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)