Thuis ProductenSARMssteroïden

Standaardsarms de Steroïdenpoeder Ostarine mk-2866 van USP SARM-Steroïden voor Geschiktheid Bodybuilding

Certificaat
China Nanning Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Nanning Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
orden meerdere keren, altijd goood kwaliteit en de goede dienst. Gina, uw team is het beste! Zeg dankzij hen!

—— Josh (van Canada)

uw oliesteroïden zijn perfect! Ik zal tot meer opdracht geven.

—— Paul (van de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Standaardsarms de Steroïdenpoeder Ostarine mk-2866 van USP SARM-Steroïden voor Geschiktheid Bodybuilding

USP Standard SARMs Steroids Powder Ostarine Mk-2866 SARM Steroid For Fitness Bodybuilding
USP Standard SARMs Steroids Powder Ostarine Mk-2866 SARM Steroid For Fitness Bodybuilding USP Standard SARMs Steroids Powder Ostarine Mk-2866 SARM Steroid For Fitness Bodybuilding USP Standard SARMs Steroids Powder Ostarine Mk-2866 SARM Steroid For Fitness Bodybuilding USP Standard SARMs Steroids Powder Ostarine Mk-2866 SARM Steroid For Fitness Bodybuilding

Grote Afbeelding :  Standaardsarms de Steroïdenpoeder Ostarine mk-2866 van USP SARM-Steroïden voor Geschiktheid Bodybuilding

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DW
Certificering: ISO 9000, SGS
Modelnummer: ruwe steroïden
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: negotiable(best offer will be provided)
Verpakking Details: ontworpen vermomde verpakkingsmanieren, 100%-de waarborg van de pasdouane)
Levertijd: binnen 24hours na betaling bevestig
Betalingscondities: MoneyGram, , T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Effect: Geschiktheidsspier het bereiken Classificatie: sarm steroid hormoon
Prijs: negotiable Bron: sarm fatory
Pakage: vermommingspakket of zoals vereisen prijslijst: welkom onderzoek
Alias: steroid hormoon Het verschepen Tijd: 3-7days
Steekproef: Ja
Hoog licht:

Gewichtsverlies SARMs

,

spier die sarms bouwt

Standaardsarms de Steroïdenpoeder Ostarine mk-2866 van USP SARM-Steroïden voor Geschiktheid Bodybuilding

Ostarine mk-2866 SARMs-Poeder
Sleutelwoorden: Mk-2866, mk-2866 dosering, Ostarine, Ostarine effetcs

Ostarine/mk-2866 ook bekend als „Enobosarm“ is een onderzoeks selectieve androgen receptormodulator (SARM). Voor behandeling van voorwaarden zoals mucsle het verspillen en osteoporose.
Ostarine (mk-2866) is een SARM door GTx voor de preventie en de behandeling van spier het verspillen wordt. ontwikkeld die Het kan uiteindelijk een medisch voorschrift voor de preventie van cachexie, atrophy en sarcopenia evenals voor Hormoon of de Therapie van de Testosteronvervanging zijn.

Aangezien een onderzoekchemisch product, Ostarine tot een klasse van chemische producten behoort ken als SARMS of selectieve androgen receptormodulators. SARMS leiden tot selectieve anabole activiteit bij bepaalde androgen receptoren. In vergelijking met testosteron en andere anabole steroïden, is het voordeel van SARMS, zij heeft geen androgene activiteit in niet skeletachtige spierweefsels. Ostarine is efficiënt in handhavende en steeds toenemende magere lichaamsmassa.

OSTARINE//MK-2866//ENOBOSARM
IUPAC-naam: ((2S) - 3 (4-cyanophenoxy) - N [(trifluoromethyl) fenyl 4-cyano-3] - 2-hydroxy-2-methylpropanamide)
OSTARINE CAS: 841205-47-8
OSTARINE M.F.: C19H14F3N3O3
OSTARINE M.W.: 389.33 g/mol
OSTARINE smeltpunt: 70 tot 74 °C (158 tot 165 °F)
OSTARINE halveringstijd: 24 uren.
OSTARINE minimumordehoeveelheid: 500 gram.
De concurrerende aanbiedingen zullen volgens uw gedetailleerde orden worden verstrekt.

Skype: Wendy.Doublewin
E-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com

COA Ostarine/mk-2866:

Product Mk-2866 CAS Nr.
1202044-20-9
Hoeveelheid 10Kg Man.date
2016-09-06
Testnorm Binnenshuis qualitystandard Vervaldatum
2 jaar
Punten Specificaties
Resultaten
Verschijning Wit poeder
Is in overeenstemming

Zuiverheid (HPLC)
≥99.0% 99.68%
Water (%) ≤0.50%
0,07%

Conclusie: Het product ontmoet binnenshuis specificaties.
Uitgegeven door: Ruhui Zhu Gecontroleerd door: Qing Miao
Analist: Zixvan Liu

Ostarine Mk - 2866 Poeder SARMs
Ostarine oefent zijn anabole gevolgen voor skeletachtige spierweefsel bijna uit uitsluitend, en vertegenwoordigt daarom een nieuwe potentiële behandelingsoptie voor een breed spectrum van voorwaarden van van de leeftijd afhankelijke spieratrophy (sarcopenia), AIDS of hetbetrekking hebbende verspillen/cachexie, en zelfs een agent om atrophy tijdens afschrijvingstermijnen van ernstige chirurgie of gelijkaardige situaties te minimaliseren. Het is efficiënt in niet alleen het handhaven van magere lichaamsmassa (LBM) maar eigenlijk verhoogt het.

Ostarine/mk-2866 voor spieronderhoud
Ostarine is geen „krijgt grote“ drug, zodat als u heel wat spierweefsel wilt toevoegen, is Ostarine niet voor u. Nochtans, zij op gewezen er dat om het even welke aanwinsten men maakt over het algemeen gemakkelijker dan met AAS.When worden gehandhaafd het over het gebruiken van Ostarine komt aangezien een onderhoudsdrug tijdens PCT, onze aanvankelijke indrukken weg een beetje was. Velen dachten Ostarine eerste S.A.R.M. geschikt om een significant anabool effect zonder enig merkbaar effect op HPTA te ondersteunen zou zijn.


1.Lean spieraanwinsten (het ophopen)
Ostarine is het meest anabool van om het even welke SARMS, vooral makend zijn voor het willen gebruiken magere spier bereiken. De aanwinsten in totaal gewicht zullen niet met het ophopen van steroïden vergelijkbaar zijn, nochtans zullen de totale aanwinsten bijna volledig magere spier zijn.
De aanwinsten die op ostarine worden gemaakt zijn zeer keepable en de gebruikers zien over het algemeen een verhoging van zelfs 7 pond. van magere lichaamsmassa over en 8 weekcyclus bij 25mg dag (afhankelijk dieet). De gemeenschappelijkste dosering is 25 mg 8 weken. De bijwerkingen die men met steroid gebruik ontmoet zullen niet op cyclus aanwezig zijn.
Over het algemeen, met ostarine, hoger de dosering, de meer afschaffing. Hoewel de afschaffing minimaal is en nergens vergelijkbaar met afschaffing is die men op steroïden ontmoet, vereist om het even welke cyclus van ostarine over een 4 wekenperiode een 3 weken minipct. Een serm wordt niet vereist in deze PCT.

2. Het verliezen Bodyfat (het snijden)
Ostarine zou hoofdzakelijk in een scherp protocol voor het onderhoud van spiermassa terwijl het verminderen van calorieën passen. Één van de meest ontmoedigende resultaten van knipsel is de verlies hard verdiend spiermassa. De daling in metabolische tarief en hormoonniveaus (T3, IGF, Testosteron enz.) met het gebrek aan calorieën is een perfect katabool milieu voor verlies van spierweefsel. Aangezien Ostarine anabole gevolgen heeft, kan Dieter calorieën snijden zonder het moeten zich over spier of sterkteverlies ongerust maken. Ostarine heeft ook merkbaar voedingsmiddel getoond die gevolgen onder gebruikers verdelen, een andere reden waarom het van grote hulp kan zijn wanneer het snijden.
Een 15-20 mg het doseren protocol 6-8 weken is goed voor knipsel met Ostarine zonder enige bijwerkingen of hoge afschaffing te ondergaan. Nochtans moet men verklaren dat wegens het gebrek aan androgenicity, spier de hardheid en de algemene resultaten niet zo prominent zoals met SARM s-4 zijn.

Ostarinecycli
De Ostarinecycli worden in werking gesteld in de waaier van 5 - 8 weken. Zij die niet wensen om het potentieel voor HPTA-afschaffing en de endogene sluiting van de Testosteronproductie te ervaren zouden goed met het handhaven van Ostarine-cycli van neen groter dan 5 weken doen. De cycli langer dan 5 weken (of dosering goed boven 25 - 30mg per dag) zullen één of andere soort van PCT-protocol na het eind van de cyclus vereisen.
Sommige gebruikers hebben in niet in kaart gebracht grondgebied in proefneming met deze samenstelling die gewaagd, die 16 weekcycli van Ostarine in werking stellen, en zelfs combinerend/het stapelen met andere SARMs, zoals Andarine en Cardarine.
Ostarine heeft ook andere soorten gebruik ook, gevonden met inbegrip van wat als ‚het overbruggen‘ tussen anabole steroid cycli gekend is. Het overbruggen is de handeling van het gebruiken van één of andere andere samenstelling om spiermassa - tussen anabole steroid cycli binnen te handhaven. Deze het overbruggen samenstellingen hebben gewoonlijk de gemeenschappelijke deler van niet onderdrukkend of, zeer minimaal minstens onderdrukkend het zijn () aan HPTA terwijl het kunnen anti-katabolisme en de spiergroei bevorderen.

Standaardsarms de Steroïdenpoeder Ostarine mk-2866 van USP SARM-Steroïden voor Geschiktheid Bodybuilding 0

Contactgegevens
Nanning Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Doublewin-daisy

Tel.: +8617507260306

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)